Cautare

21750 de rezultate pentru "accident rutier in 07 10 2009 dimineata satu mare" (3.17 secunde)
Acest lucru il sustine primarul Dumitru Nicolae, care a prezentat ieri harta de zgomot a orasului, care va fi finalizata in cursul verii viitoare.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Senatorul Trifon Belacurencu publica pe blog articolul ' Strategia UE pentru reteaua trans-europeana de transport (TEN-T) ', pe care il puteti citi in continuare. In cadrul reuniunii de la Varsovia, unde am participat alaturi de delegatia Romaniei, s-a discutat si problema infrastructurii spatiului comunitar.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Satmarenii care s-au imprumutat in valuta la banci au ramas cu restante de 48 de miliarde de lei. Bancherii sint totusi multumiti pentru ca datoriile clientilor lor s-au redus cu 50 de miliarde de lei, de la 88 miliarde de lei cit erau in urma cu o luna.
In anul 2007, vanzarile Grupului au fost de 105 miliarde de coroane suedeze, iar numarul total de angajati este de 57.000 de persoane. In ultimii ani grupul suedez a gandit relocarea productiei pentru masini de gatit si masini de uscat rufe Electrolux in Europa de Est.
Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Mariustuca.ro / Oamenii aratau ca niste zombi, alergand haotic in cautarea unui salvator, a unui taxi, a unei salvari / Autoare: ... In functie de evolutie, medicii vor stabili daca sunt necesare operatii. ... In arsuri grave, pansatul inseamna durere si anestezie.
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Vestea ca presedintelui Traian Basescu vine la Ocnele Mari s-a intins repede in localitatea valceana.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Prioritati legislative", pe care o puteti citi in continuare. Dupa aceasta vacanta parlamentara, iata-ne din nou in fata a numeroase legi si aspecte ce trebuiesc rezolvate.
google-analytics.com